Beeldhouwweekend

Beeldhouwweekend

Vanaf 2005 organiseer ik beeldhouwweekenden in De Poldertuin aan de Bronsweg 17 in Lelystad. Vanaf 2016 bevinden we ons op een nieuwe locatie aan de rand van Lelystad: zorgboerderij Groei-end aan de Hondsdraf 51. Ook deze mooie ruime locatie vormt weer een prachtig decor om al je inspiratie om te zetten in een kunstwerk.

De workshops zijn geschikt voor beginners en voor gevorderden, ervaring is niet nodig. En het mislukt nooit! Je krijgt les en begeleiding naar behoefte. Iedere Beeldhouw 2-daagse wordt afgesloten met een expositie en aan het eind van het eind van het weekeind ga je met een eigengemaakt kunstwerk naar huis.

Het zijn echte verwen-weekeinden! Wij zorgen voor koffie, thee, een lekkere lunch en een borrel bij de expositie op zondag. Tevens wordt voorzien in materiaal en gereedschappen die nodig zijn voor het maken van een beeld. Zelf hoef je dus niets mee te brengen, behalve een gezonde dosis zin.

Er wordt gewerkt in Serpentijn, Braziliaans- en Indiaas speksteen of Albast. Voor groepen is een arrangement op maat mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Kosten Beeldhouw weekeind: €140,=. Dit bedrag is inclusief uitgebreide lunches, gebruik van gereedschap en koffie, thee en frisdrank. Additionele kosten: steen € 3,00 per kilo. Een gemiddelde steen kost € 20,00.

“Door jou ben ik helemaal gek op beeldhouwen!Ik heb meegedaan aan een aantal beeldhouwweekenden. En het heeft me helemaal gegrepen.
Nog heel erg bedankt dat je mij de eerste beginselen hebt bijgebracht, maar ook voor het enthousiasme waarmee je het overbracht.”
Marjen van Veen-Banken
“In de Poldertuin heb ik genoten van een sfeervolle workshop beeldhouwen.
Esther en Franc bleken een gastvrij koppel dat je een echte verwendag bezorgt!
Vanaf het begin voelde ik me welkom, thuis en ontspannen…..
Esther regelt de vaktechnische en creatieve kant van de workshop, terwijl de cursisten ook verwend worden met een heerlijke lunch en verdere catering. Daarnaast is de “werkplaats” een absolute meerwaarde: wát een prachtige tuin en wat een rúst! In alle opzichten een aanrader….. Esther bedankt voor je inspiratie en de leermomenten gedurende de dag, en bedankt voor de goede gesprekken en het tevreden houden van de innerlijke mens”

                                                                        Rob Vergouw

groei-end