Lezingen

Lezingen

levenslustlogoHoe vergroot je de zin in leven en werk? Voor bedrijven, maatschappelijke organisaties, Symposia en congressen spreek ik over levenslust en veerkracht n.a.v. mijn boek: “Levenslust, leef met zin!”.

Zin hebben is zin geven, door open te staan en het leven te omarmen, door bewust keuzes te maken en het leven richting te geven en door je te verbinden met anderen.

Veerkracht is meer dan ooit gevraagd in een tijd waarin veel mensen en organisaties te kampen hebben met tegenslag, teruglopende omzet of onzekerheid over de toekomst. Hoe zorg je dat je vertrouwen blijft houden en kansen blijft zien? Waar zit veerkracht en kan je het ook versterken?

De persoonlijke thema’s uit mijn boek zijn uitstekend te vertalen naar de werkomgeving waar bevlogenheid (werklust) als voorwaarde geldt voor succes. Lezingen worden naar wens toegesneden op jouw praktijksituatie.

En worden je handvatten aangereikt om je levenslust te versterken door bewust en aanwezig te zijn in het moment en je bewust te zijn van hoe emoties je handelen en beleving kleuren.

2012-esther-van-der-zee0080Ik treed tevens op als (gast-)spreker, workshopleider en ervaringsdeskundige op symposia, congressen en conferenties over thema’s op gebied van kindermishandeling en huiselijk geweld en jeugdzorg. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier op deze site.

Kosten lezingen: afhankelijk van duur en aantal deelnemers. Informeer naar de mogelijkheden.